در دیدار شهرداری بم و پیام مشهد، وقتی حسن جرجندی مهاجم تیم بمی به سمت دروازه حریف حمله میکند، گزارشگر مسابقه با لهجه شیرینش میگوید: «جرجندی خداوکیل بزن. جون مادرت گلش کن.» و وقتی توپ هدر میرود، ادامه میدهد: «بزن لامصب دیگه. بابا چی داره میزنی جرجندی؟!» بعد در موقعیت دیگری میگوید: «بازم نزد جرجندی. چقدر حرص میده حسن مارو. چرا این توپو گل نکرد؟ با کت و شلوار هم میشد گلش کرد!»
ویدئوی این صحنه دیروز در فضای مجازی مثل بمب صدا کرد و خیلی از مخاطبان بارها و بارها آن را تماشا کردند و خندیدند. نقشهای اصلی آن هم «مهران آزادمنش» گزارشگر فوتبال و «حسن جرجندی» بازیکن شهرداری بم بودند. آزادمنش لبخندی میزند و به جامجم میگوید: «خودم فکر نمیکردم اینقدر دیده شود. به خدا اینقدر در بازی حرص خوردم که آب معدنی بغل دستم بود و لهش کردم. بازی مرگ و زندگی بود. خداراشکر شهرداری بم سقوط نکرد. اینقدر حساس بود که آن حرفها را زدم.»
او با خنده اضافه میکند: «من با حسن، دوست هستم و بعد از بازی هم صحبت کردیم. بچه بسیار خوبی است. دیگر جو بازی و آن حساسیت موجود بود. خیلی مهم بود که برنده باشیم.»
در این باره گفتوگوی کوتاهی هم با حسن جرجندی داشتیم.
آقای جرجندی آن توپ را گل میکردی دیگر!
(خنده) بابا، مردم خبر ندارند وضعیت من چطور بود. در نیمه اول مسابقه مصدوم شدم. به خدا با مصدومیت برای تیم بازی میکردم. هرکس جای من بود بازی نمیکرد ولی به زور در زمین ماندم. خیلی درد کشیدم ولی تیم نیاز داشت که بازی کنم.
موقعیت دوم را با کت و شلوار هم میشد گل کرد.
(خنده) دردم خیلی زیاد بود و تلاشم را کردم. آقای آزادمنش هم انتقاد کرد ولی من اصلا ناراحت نشدم.
واقعا؟
بله، من آدم صبوری هستم. اصلا در تیم به خاطر همین چیزها معروفم.
یعنی ناراحت نشدی.
نه اصلا. اتفاقا بعد از بازی هم با آقای آزادمنش صحبت کردیم. او هم دوست داشت تیم نتیجه بگیرد. همه ما دوست داریم که شهرداری بم موفق باشد.
هواداران صفحه تو را پیدا کردهاند.
بله. در این یکی دو روزه صفحهام ترکیده و از همه جای ایران برایم پیام میآید که لامصب گلش میکردی دیگر!(خنده)
گروه ورزش جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت